Καλώς Ήρθατε

Areti Suites – Ένα ξενοδοχείο με σουίτες και ένα κέντρο για σπορ τουρισμό στα περίχωρα ενός διάσημου τουριστικού προορισμού της Μεσογείου.

Το ξενοδοχείο

Hotel's exterior

Παροχές

Το Areti Suites βρίσκεται στο χωριό Καθιανά, στο κέντρο της Χερσονήσου του Ακρωτηρίου, όπου μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής των Χανίων, και πολλά μοναστήρια με ιστορία αιώνων, αληθινά αριστουργήματα της τοπικής αρχιτεκτονικής.

Περισσότερα

Ανακαλύψτε

Marathi beach

Οι Παραλίες του Ακρωτηρίου – Ένας Επίγειος Παράδεισος

Ίσως η πιο γνωστή παραλία στη Χερσόνησο του Ακρωτηρίου είναι η υπέροχη παραλία του Καλαθά. Βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της χερσονήσου, δίπλα στο ομώνυμο χωριό.

Περισσότερα
Η παραλία Σεϊτάν Λιμάνι βρίσκεται στα ανατολικά της χερσονήσου του Ακρωτηρίου, περίπου 2 χιλιόμετρα ανατολικά του χωριού Χορδάκι.
seitan limania beach
Chania venetian lighthouse

Η Πόλη των Χανίων – Το Κόσμημα της Μεσογείου

Η πόλη των Χανίων θεωρείται από πολλούς επισκέπτες η πιο όμορφη πόλη, όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Περισσότερα
Για πραγματικές σπορ διακοπές στην Κρήτη, το Areti Suites είναι ένα κέντρο για σπορ τουρισμό που πρέπει να επισκεφθείτε.

Κέντρο Σπόρ Τουρισμού

scuba diving

Αν σας αρέσουν οι καταδύσεις, ανακαλύψτε μία Κρήτη που είναι τόσο όμορφη κάτω από το νερό, όσο και από πάνω!

Η συνεργασία μας με την σχολή καταδύσεων «Blue Adventures Diving» σας εξασφαλίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να εξερευνήσετε τον υπέροχο κόσμο του βυθού!

trekking

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων

Επίσης, αν σας αρέσει η πεζοπορία ή η ορειβασία, το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων και σας ενημερώνει για το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του.