Κέντρο Σπόρ Τουρισμού

Ακριβώς δίπλα στο (υπό κατασκευή) νέο Ποδηλατοδρόμιο Χανίων, δίπλα σε ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα, και πολύ κοντά (5 λεπτά με το αυτοκίνητο) στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων, το Areti Suites είναι ένα πραγματικό κέντρο για σπορ τουρισμό.

Σε απόσταση 1.000 μέτρων θα βρείτε επίσης και ειδικά διαμορφομένο παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους.

Το Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων εκτίνεται σε χώρο 110 στρεμμάτων στο Καμπάνι των Χανίων, σε απόσταση 12 χιλιομέτρων από τα Χανιά, 10 χιλιομέτρων από το λιμάνι της Σούδας και 4 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και 1 χιλιόμετρο από τα Κουνουπιδιανά όπου βρίσκεται το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Η εξαιρετική τοποθεσία, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η ηλιοφάνεια που υπερβαίνει τις 300 μέρες το χρόνο, καθιστούν το Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων ως το σημαντικότερο αθλητικό κέντρο σκοποβολής (σταθερού και πήλινου στόχου) στη χώρα μας και ένα από τα αρτιότερα στην Ευρώπη, με δυνατότητα διοργάνωσης διεθνών grand prix.

Ειδικές τιμές αποκλειστικά για σκοπευτές και συνοδούς σε περίοδο αγώνων.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

scuba diving
Αν σας αρέσουν οι καταδύσεις, ανακαλύψτε μία Κρήτη που είναι τόσο όμορφη κάτω από το νερό, όσο και από πάνω! Η συνεργασία μας με την σχολή καταδύσεων «Blue Adventures Diving» σας εξασφαλίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να εξερευνήσετε τον υπέροχο κόσμο του βυθού!
Οι λάτρεις των σπορ θα βρουν στο Areti Suites το ιδανικό μέρος για τις σπορ διακοπές τους. Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου, όπως η παροχή ποδηλάτων (τόσο επαγγελματικών για την προπόνησή σας όσο και απλών για την αναψυχή σας), και το κλείσιμο ραντεβού στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων, όποτε το θελήσετε, κάνουν τις σπορ διακοπές σας στο Areti Suites όσο πιο άνετες και ανέμελες γίνεται.
trekking

Επίσης, αν σας αρέσει η πεζοπορία ή η ορειβασία, το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων και σας ενημερώνει για το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του.


Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα του Συλλόγου.

Αν προσθέσουμε σε αυτά τα μεγάλα πλεονεκτήματα και την εγγύτητα προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων (μόλις 2 λεπτά με το αυτοκίνητο) και τη μικρή απόσταση (11 χιλιόμετρα) από την υπέροχη Πόλη των Χανίων, το να επιλέξετε να μείνετε στο Areti Suites για υπέροχες σπορ διακοπές στην Κρήτη, είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Σημείωση: Όταν μένετε στο Areti Suites, μπορούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων και το λιμάνι της Σούδας δωρεάν. Επίσης, μπορείτε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο σε πολύ χαμηλές τιμές, λόγω της συνεργασίας του ξενοδοχείου με επιλεγμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Τέλος, κατά τη διαμονή σας στο Areti Suites, έχετε άφθονες ευκαιρίες για ποδηλασία και πεζοπορία στη – γεμάτη μοναδική φυσική ομορφιά – γύρω περιοχή, καθώς και πολλές υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά για να κολυμπήσετε στη Χερσόνησο του Ακρωτηρίου.

Για πραγματικές σπορ διακοπές στην Κρήτη, το Areti Suites είναι ένα κέντρο για σπορ τουρισμό που πρέπει να επισκεφθείτε.

cycling